Blog
mars 19, 2015 by Generelle nyheter
Nå er maskinene i Pla-Meks tidligere fabrikk i Opshaugvik på plass i det nye bygget i Sykkylven. Det er totalt 11 linjer som nå monteres opp i tur og orden.

21 sprøytestøpemaskiner er på plass i den nye fabrikken på Sykkylven.

All produksjon under samme tak

Da er alle maskinene under samme tak i den nye fabrikken i Sykkylven.

Pla-Mek har hatt en hektisk periode med flytting til sine nye lokaler i Naustvegen 12 i Sykkylven. Fabrikken i Opshaugvik ble flyttet før jul og fabrikken på Langlo ble flyttet 27. februar. Til sammen er det flyttet 17 maskiner. I tillegg er det kjøpt tre nye maskiner og enda en er på vei inn. Dermed får bedriften en maskinpark på 21 maskiner, noe som er ny rekord for Pla-Mek.

Produksjonsleder Synnøve Solheim kan puste lettet ut etter en hektisk periode.

– Ja, det er veldig deilig å ha alt på plass. Flyttingen har vært en krevende øvelse og har satt hele arbeidsstokken på prøve, men med en fantastisk innsats fra alle, greide vi det. Nå kan vi glede oss over at produksjonen er samlet under samme tak. Det gjør hverdagen mye enklere for oss alle.

– I tiden fremover skal vi jobbe med å fintune maskineriet for å få alt til å fungere best mulig. Så håper vi at vi greier å ta ut noen gevinster ved at vi kan jobbe mer effektivt og rasjonelt ved at alle nøkkelpersoner og maskiner er samlet på ett sted. For oss som jobber i bedriften er det en helt ny verden etter å ha drevet mange år med to fabrikker og et eksternt lager.

– Ikke minst betyr det mye kollegialt at vi alle er samlet på ett og samme sted, sier Solheim.

 

Finn oss på Google +