Blog
juni 24, 2015 by Generelle nyheter
Onsdag var det offisiell åpning av Pla-Meks nye fabrikk i Sykkylven. Tilstede var både ordfører, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. .

Åpnet nyfabrikken

Onsdag var det offisiell åpning av Pla-Meks nye fabrikk i Sykkylven. Tilstede var både ordfører, kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Det ble en festdag i Naustvegen 12 på Aursnes der de besøkende fikk se nærmere på produksjonen og høre historien om Pla-Mek og også litt om visjonene fremover. Daglig leder Thor Omenås hadde regien for dagen og salgsleder Kai Roger Bjørdal fortalte historien om bedriften fra starten i 1991 og frem til i dag. Det ble også noen betraktninger om fremtiden og mulighetene som ligger der. Flere benyttet også anledningen til å gratulere med ny fabrikk. Det gjorde også ordfører Petter Lyshol som understreket at dette var en stor dag for kommunen. Det er ikke hverdagskost å få en bedriftsetablering med 18 arbeidsplasser til kommunen.

– Jeg er veldig glad for at Pla-Mek valgte Sykkylven og tror plasseringen vil være positiv for bedriftens fremtidige planer. Etter å ha blitt bedre kjent med bedriften er jeg overbevist om at potensialet er stort for deres produkter og kompetanse, sa blant annet Lyshol i sin hilsen under åpningsseremonien der han, i stedet for snorklipping, klippet av et nyprodusert plastrør.

Etter det offisielle programmet og omvisning på fabrikken, ble det middag på Roalds paviljong på toppen av Strandafjellet.
– Dette er en stor og viktig milepæl for bedriften. Vi har klare ambisjoner fremover og vår nye fabrikk er med på å legge grunnlaget for den planlagte veksten. Med dette går selskapet inn i en ny og spennende epoke der målet er å være den beste og mest attraktive produsenten av mindre sprøytestøpte tekniske deler i Norge innen 2020.

– Jeg vil rette en stor takk til alle som bidro til at dette ble en fantastisk dag, sier daglig leder Thor Omenås.

Finn oss på Google +