Blog
august 20, 2014 by Generelle nyheter
Daglig leder Thor Omenås og salgsleder Kai Roger Bjørdal, besøkte verdens største møbelmesse, Salone Internazionale del Mobile di Milano eller The Milan Furniture Fair.

Bli med på årets Polymerdager på Gardermoen. Her et glimt fra fjorårets Polymerdager som var godt besøkt.

Årets Polymerdager arrangeres 15. og 16. september på Gardermoen. Mer enn 30 foredrag og 15-20 utstillere gjør dette til årets begivenhet i plast- og komposittindustrien i Norge. Kommer du?

Årets tittel er «Hva om?» og gir innspill om innovasjon og ny teknologi, om tankesett, planlegging, samarbeid og omstilling – innspill som skal hjelpe industrien inn i fremtiden. I tillegg blir det mye polymerfaglig innhold, samt bolker om industriutvikling, om samarbeid, automatisering og designtankegang. Også bærekraft står på dagsorden, et tema har satt innovasjonene på dagsordenen og som gir polymere materialer uendelige muligheter. 

Polymerdagene er et samlingspunkt for alle som er interessert i og jobber med plast og kompositter. Her vil du finne bedriftene som tilbyr produkter og løsninger innenfor plastindustrien, men også kundene som kjøper produkter og tjenester fra denne industrien.

I løpet av to hektiske dager holdes over 30 foredrag/diskusjoner med mange spennende både foredragsholdere og innledere.  Også 15-20 utstillere vil være tilstede.

– Vi oppfordrer våre kunder til å delta på Polymerdagene, både for å bli inspirert og få ny kunnskap, men også for å treffe spisskompetanse på både utstyr og råvarer sammen med oss, sier salgsleder Kai Roger Bjørdal.

Last ned programmet her 

Stedet disse dagene er Scandic Airport Hotel, Gardermoen. Pla-Mek vil være tilstede begge dager.

Finn oss på Google +