Dyktige møbelprodusenter
mai 2, 2016 by Generelle nyheter
Onsdag var det offisiell åpning av Pla-Meks nye fabrikk i Sykkylven. Tilstede var både ordfører, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. .

Ope sitt hyllesystem var nominert til «Årets Produkt».


Dyktige møbelprodusenter


OPE og deres hyllesystem var nominert til «Årets produkt» i regi av bransjeforeningen møbel+interiør i Norsk Industri. De nådde ikke opp, men det gjorde en annen Pla-Mek kunde. Varier Furniture vant kategorien «Klassikerprisen» med sin stol Ekstrem.

I forbindelse med årets møbel- og interiørkonferanse deler bransjeforeningen møbel+interiør i Norsk Industri ut bransjens egne priser til norske møbel- og interiørprodusenter. Bransjen har innstiftet prisene for å stimulere bedriftene til å satse enda sterkere på god design og å bli mer bevisst merkevaren de forvalter. Prisene deles ut for 4. året på rad.

– Vi er både stolte og inspirerte av at to av våre kunder er med og kjemper i toppen, sier daglig leder i Pla-Mek, Thor Omenås. Pla-Mek produserer plastdelene som gjør at man kan sette OPE-hyllene sammen. De var nominert til i kategorien «Årets produkt», men nådde ikke til topps. Det gjorde imidlertid Varier Furniture. De vant likegodt kategorien «Klassikerprisen» med sin stol Ekstrem.

Her er vinnerne av årets bransjepriser:
Årets produkt:
Prisen gis til beste produkt vurdert etter kriterier som god design, funksjonalitet, unikhet og vurderingen av kommersielt potensial.
Vinner 2016: Hlin fra Grande Fabrikker AS

Årets Merkevarebygger:
Prisen skal gi ekstra honnør til bedrifter som «har gjort det lille ekstra» for å fremme egen merkevare.
Vinner 2016: Vestre AS

Årets klassiker:
Klassikerprisen gis til et klassisk norsk produkt som har vært i kontinuerlig produksjon eller som er ny-lansert på markedet. Produktet vurderes etter de ovennevnte kriteriene for produktkvalitet samt evne til å ta sin plass i markedet.
Vinner 2016: Ekstrem fra Varier Furniture AS

Årets eksportbedrift:
Årets eksportpris deles ut for første gang, og går til en bedrift som har vist vei ift. eksport det siste året.
Hilding Anders Norway AS

Finn oss på Google +