Kongelig snert på yrkesmesse
februar 12, 2016 by Generelle nyheter
Onsdag var det offisiell åpning av Pla-Meks nye fabrikk i Sykkylven. Tilstede var både ordfører, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. .

Kai Roger demonstrerer ivrig Pla-Meks utstyr for interesserte på yrkesmessen.

Kongelig snert på yrkesmesse

Kronprinsen deltok sammen med Pla-Mek (og mange andre) på den årlige yrkesmessen i regi av Stranda videregående skole.

Yrkesmessen på Stranda har blitt en viktig arena for at ungdommene skal se hvilke jobbmuligheter som ligger i lokalt næringsliv. Her treffer de bedriftene som kan fortelle om hva de holder på med og hvilket utdanningsløp som skal må til i de ulike yrkene.

Åpningen av årets messe var det Kronprins Haakon Magnus som stod for. Det skapte ekstra stor interesse rundt årets arrangement. Han hadde et flott innlegg om viktigheten av yrkesfag for fremtiden der han understreket at Norge trenger den kompetansen fremover.

Pla-Mek var tilstede med en 3D-printer på sin stand. I tillegg streamet de den ene produksjonslinjen som ble vist på storskjerm på standen.

– Vi hadde godt besøk og mange som ville se hvilke jobbmuligheter vår bedrift har. Vi synes det er viktig å vise oss frem for fremtidens arbeidstakere og at vi har mange spennende jobber å tilby lokal ungdom som står foran valg av både utdannelse og valg av yrke, sier produksjonsleder Synnøve E. Solheim i Pla-Mek som synes at det var ekstra stas i år med kronprinsen tilstede.

Finn oss på Google +