«Noe av det mest imponerende jeg har sett»
september 11, 2015 by Generelle nyheter
Onsdag var det offisiell åpning av Pla-Meks nye fabrikk i Sykkylven. Tilstede var både ordfører, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. .

Jenny Klinge lytter interessert til daglig leder Tor Omenås. Dagen hos Pla-Mek bød på noe av det mest imponerende hun hadde sett innen produksjon.

«Noe av det mest imponerende jeg har sett»

Produksjonen til Pla-Mek er noe av det mest imponerende jeg har sett. Det var veldig spennende å se slik bruk av teknologi og automatisering, sier stortingsrepresentant Jenny Klinge som var på besøk forleden.

Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Jenny Klinge, besøkte Pla-Mek sammen med representanter fra lokalpartiet. Klinge har vært på svært mange bedriftsbesøk i sine åtte år på Stortinget og som politiker siden 1999. Det betyr at hun har sett mye og kanskje ikke er å lett å imponere lenger, men besøket hos Pla-Mek overrasket henne.

Jenny ser maskiner

Klinge var imponert over de ansatte på Pla-Mek, og syntes deres iver og glød for faget var inspirerende.

Imponerende
– Produksjonen til Pla-Mek er noe av det mest imponerende jeg har sett. Det var veldig spennende å se bruk av så mye teknologi og automatisering. Det gleder meg stort å se deres store ambisjoner om å være i dette markedet fremover. De konkurrerer i et marked med knallhard konkurranse hver dag og jeg ser at de har en tydelig ambisjon om å være i dette markedet med sin innovative satsing.

– Det er imponerende å se på hvilket nivå man kan ha produksjon i her i landet. I tillegg var det spennende å få se sprøytestøping. Ekstra moro er det å se at det går an å drive denne type industri i Møre og Romsdal og i Norge. Jovisst er det viktig med tjenesteytende næringer, men jeg tror at hvis vi skal ha en fremtid i fylket vårt så må vi ha ambisjoner om at industrien skal være en del av denne fremtiden

– Mange norske bedrifter gir opp og flagger ut. Derfor er det veldig gledelig å være vitne til Pla-Mek sin satsing for fremtiden, sier Klinge som føyer til: – Og ikke minst ble jeg imponert over den gløden de ansatte i bedriften har. Det var moro å se hvor ivrige de er på å vise frem det de holder på med. Det er tydelig at de gløder for det de holder på med.

Fremtidsrettet
– Gjennom mitt besøk var det tydelig at bedriften står for høy kvalitet, innovasjon og er fremtidsrettet. Bedriften er tydelig mangfoldig og det er de har satset og brukt penger på automatisering og roboter for å være sterke i fremtiden.

– Besøk i bedrifter er en viktig del av mine dager før valget, men også ellers i året. Det er viktig for meg å se hva som skjer i fylket og hva som skjer av næringsaktivitet. Det handler om å få innspill for videre arbeid og hvordan jeg som politiker kan bidra til at bedriftene skal kunne utvikle seg og ha en god fremtid, sier Klinge.

Finn oss på Google +