Blog
juni 2, 2014 by Generelle nyheter
Stolen Delta fra Brunstad har vært på markedet i over 15 år. Nå har en ny plastdel sørget for at man kan regulere sitteposisjonen på bestselgeren. Markedet har allerede respondert positivt på nyvinningen som også er patentsøkt.

Hvilestolen Delta fra Brunstad har fått ny funksjonalitet med en plastdel sprøytestøpt hos Pla-Mek. Denne gjengen hos Brunstad har store forventninger til produktet: Eivind Nygård (frå venstre), Arild Alnes, Andreas Lade og Helge Taraldsen.

Stolen Delta fra Brunstad har vært på markedet i over 15 år. Nå har en ny plastdel sørget for at man kan regulere sitteposisjonen på bestselgeren. Markedet har allerede respondert positivt på nyvinningen som også er patentsøkt.

Møbelprodusenten Brunstad i Sykkylven produserer både sofaer og stoler. Hvilestolen Delta har vært deres største salgssuksess og er det fortsatt. Stolen ble tegnet i 1997 og er fortsatt veldig populær. Til tross for at produktet selger godt har Brunstad videreutviklet produktet, blant annet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder og forhandlere.

På møbelmessen i Stockholm ble stolen lansert med denne nye funksjonen som gjør at man kan regulere høyden på rygg og seteputen i bakkant. Dermed blir sittestillingen noe mer oppreist og det blir lettere å komme opp av stolen. Med denne høydereguleringen kan man enkelt tilpasse stolen til seg selv, slik at den blir optimal å sitte i.

Det er denne opphengsbraketten som gir stolen den nye funksjonen.

Selve løsningen er en opphengsbrakett i plast produsert av Pla-Mek. Det er PU-avdelingen på Brunstad som har tegnet braketten, men den er optimalisert og produsert av Pla-Mek. Braketten er produsert i glassfylt polypropylen (glassfibre) som gir stor styrke og som sikrer at plastdelen holder i hele stolen sin levetid.

– Vi vant denne jobben i sterk konkurranse med våre konkurrenter. Vi synes det er gledelig å bli valgt både ut fra både kompetanse og nærhet. Oppdraget krevde stor nøyaktighet for at opphengsbraketten skulle fungere som planlagt. Derfor var de siste justeringene og tilpasningene for å tilpasse produktet veldig viktig. Krevende oppdrag med store krav til oss når det gjelder nøyaktighet og kompetanse inspirer oss, sier salgsleder Kai Roger Bjørdal i Pla-Mek som har produsert plastdeler for Brunstad i en årrekke.

Det er første gang en stol lanseres med en slik funksjonalitet. Derfor har Brunstad store forventninger til produktet.

– Delta med denne funksjonen tilfører noe helt nytt i markedet. Stolen med denne funksjonen er allerede i salg og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger. Den er fra før vår bestselger, en posisjon vi har mål om å beholde. Vi forventer en økning i salget på dette produktet fremover, sier Eivind Nygård i Brunstad.

Finn oss på Google +