Blog
august 28, 2014 by Generelle nyheter
Pla-Mek tar over bygget 1. oktober, men ombyggingsarbeidene har så smått begynt. Den siste tiden er det jobbet med planlegging av flyttingen fra to de fabrikkene på Stranda.

Ombyggingen av bygget som Pla-Mek har kjøpt av Europrofil i Sykkylven er i gang.

Pla-Mek tar over bygget 1. oktober, men ombyggingsarbeidene har så smått begynt. Den siste tiden er det jobbet med planlegging av flyttingen fra to de fabrikkene på Stranda.

Daglig leder Thor Omenås innrømmer gjerne at de står foran travle måneder fremover der både produksjon og flytting skal gå hånd i hånd.

– Flyttingen vil skje i flere trinn. Det første som skjer i det nye bygget er at vi installerer en helt ny produksjonslinje. Dette representerer alene en investering på 7 millioner og er historiens største investering i en produksjonslinje i bedriften. Denne ankommer i uke 45 og skal være i drift i løpet av desember. I løpet av samme måned skal etter planen også en av fabrikkene flyttes og i februar flyttes den siste fabrikken. Når administrasjonen flytter er foreløpig noe uklart, men til sommerferien neste år regner jeg med at vi er oppe og går 100 % i Sykkylven, sier Omenås.

Produksjonsleder Synnøve E. Solheim stråler om kapp med sola når hun tenker på hvordan det blir fremover i den nye fabrikken i Sykkylven.

– Ja, ny fabrikk vil gjøre hverdagen mye enklere og mer effektiv. I dag driver vi to fabrikker og har i tillegg et eksternt lager. Om noen måneder får vi alle ressurser samlet under samme tak. Det har mange positive faktorer, ikke minst det sosiale ved at alle ansatte nå kan være sammen hver dag på jobb.

– Ja, jeg gleder meg nok kanskje mest av alle, sier Solheim som i dag bruker mye av sin tid i bil mellom dagen to fabrikker for å holde styr på produksjonen.

Finn oss på Google +