Blog
juni 2, 2014 by Generelle nyheter
Daglig leder Thor Omenås og salgsleder Kai Roger Bjørdal, besøkte verdens største møbelmesse, Salone Internazionale del Mobile di Milano eller The Milan Furniture Fair.

Konstruktør i Ekornes, Bjarne Olav Velle prøvesitter stol (f.v.) mens Thor Omenås og Jan Kato Klokk (Konstruksjonssjef i Ekornes) ser på.

Daglig leder Thor Omenås og salgsleder Kai Roger Bjørdal, besøkte verdens største møbelmesse, Salone Internazionale del Mobile di Milano eller The Milan Furniture Fair.

Oppgaven her var å se selv hva som rører seg innen internasjonal møbelindustri, for å vite hva Pla-Mek kan tilby sine kunder innen dette segmentet i fremtiden.

– Vi må være i forkant og vite hvilke typer produkt vi kan fremstille med vår teknologi og vår kunde Ekornes syntes vi likegodt kunne bli med og se selv. Ekornes deltar årlig på denne messen med store deler av sin PU-avdeling, og for vår del var det interessant å se selv hva som er trender og fremtid innen denne bransjen, sier salgsleder Kai Roger Bjørdal. 

Møbelmessa i Milano er verdens største møbelmesse. Prosjektingeniør Webjørn Jarnes (f.v.), innkjøpssjef Jan Kåre Alvestad, begge Ekornes sammen med daglig leder i Pla-Mek, Thor Omenås.

– Det er ikke til å legge skjul på at vi produserer plastprodukter for mye møbelindustri og da er det viktig å vite hva vi kan utvikle oss på innen dette markedet. Vi jobbet oss systematisk gjennom 20 utstillingshaller med møbel og interiør. Her var det mye spennende å se som gir oss et bilde på i hvilken retning møbelbransjen går. Vi setter stor pris på at en så betydelig kunde som Ekornes utfordrer oss til å delta her i sammen med dem, sier daglig leder Thor Omenås i Pla-Mek.

Finn oss på Google +