Blog
mars 24, 2015 by Generelle nyheter
Nå er både administrasjon og produksjon samlokalisert i Pla-Meks nye fabrikk i Naustvegen 12 i Sykkylven.

Daglig leder Thor Omenås gleder seg stort over at Pla-Mek har samlet hele virksomheten i Sykkylven.

Pla-Mek på plass i nyfabrikken

Nå er både administrasjon og produksjon samlokalisert i Pla-Meks nye fabrikk i Naustvegen 12 i Sykkylven.

Pla-Mek har over lengre tid arbeidet med planer for å samle all aktivitet under ett tak. I fjor kjøpte bedriften Europrofils bygg på Aursneset i Sykkylven, og etter en hektisk periode er to fabrikker, ett lager og en administrasjon flyttet under ett og samme tak i Sykkylven. Parallelt er det blitt investert i en rekke nye maskiner i forbindelse med nye og spennende kontrakter. Resultatet er en moderne fabrikk med 21 maskiner.

– Det er veldig gledelig at vi nå endelig har alt under samme tak. Det har vært et mål vi har jobbet mot lenge, og en viktig milepæl for bedriften på veien mot vårt mål om å bli Norges ledende sprøytestøpebedrift av tekniske komponenter innen 2020. Grunnelementet i denne strategien er å samle all produksjon på ett sted. Nå er vi kommet dit, og gleder oss til å sikte oss inn mot nye og spennende målsetninger i årene fremover, sier daglig leder Thor Omenås.

Bedriften har inngått en rekke nye avtaler den siste tiden, og går mot ny produksjonsrekord. Mens fjorårets omsetning endte på 31 millioner, er årets budsjett på 42 millioner. Å øke med 11 millioner på ett år er en øvelse i seg selv, men bedriften har gjort gode forberedelser og den nye fabrikken muliggjør produksjonsøkningen. Totalt er det investert rundt 40 millioner kroner i bygg, ombygging og maskiner det siste året.

– Vi er inne i en ekspansiv periode for bedriften. Det er spennende og krevende for alle som jobber her. Nå som alt er på plass i samme fabrikk, vil tiden fremover gå med til å få opp igjen våre produksjonssystemer for en effektiv produksjon. Målet er helt klart å ta ut en gevinst ved at vi nå har samlokalisert våre fabrikker, sier Omenås.

Se oppdatert kontaktinformasjon på http://pla-mek.no/kontakt

 

Finn oss på Google +