Åpnet ny Ope konseptbutikk i Stavanger
desember 7, 2015 by Generelle nyheter
Onsdag var det offisiell åpning av Pla-Meks nye fabrikk i Sykkylven. Tilstede var både ordfører, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. .

Opes nye konseptbutikk i Stavanger.

Spennende butikkstart

Ope har startet pop-up konseptbutikk i Stavanger. Konseptet er allerede blitt eksportvare og plastdelene er produsert av Pla-Mek.

Ope er et modulært hyllesystem som skaper gode rom i hjemmet og på arbeidsplassen. Hovedkomponentene er plater og braketter som kan kombineres på utallige måter. Hyllesystemet
består av høykvalitets møbelplater, og braketter i glassfiberarmert polyamid som produseres av Pla-Mek.

Butikken åpnet i Søregata 26 i sentrum av oljebyen og eierne Lars Urheim og Eirik Helgesen inviterte til åpningsfest 3. desember. Både samarbeidspartnere og kunder kom innom, og stemningen var god.

Gratulerer!

– Vi gratulerer med butikken og satsingen! Vi har fulgt disse to gründerne siden de kom til oss med en idé for to år siden. Det har vært en spennende reise og det er moro å se at deres produkt slår an i markedet, både i Norge og internasjonalt. De har vært flinke og vi forventer volum i produksjonen etter hvert.

– Vi er med i satsingen Norwegian Rooms og jobber mye innenfor møbel. Det er veldig spennende at det kommer til nye aktører i denne bransjen, sier salgsleder Kai Roger Bjørdal i Pla-Mek.

Lokalt og internasjonalt

– For oss var det naturlig at vår konseptbutikk kom i nettopp Stavanger. Det er her vi har vår virksomhet og vi har bygget en sterk merkevare i denne regionen. Våre lokaler er lite tilgjengelige og derfor hadde vi lyst til å lage en butikk til å ta imot folk. Samtidig som vi skal jobbe mer lokalt, skal vi også øke satsingen internasjonalt, sier Lars Urheim.

Så langt har Ope sju forhandlere her i landet. I tillegg har de blitt partner med Lammhults Bibliotekdesign som er en av verdens største spesialforhandlere i bibliotekmarkedet. De har tatt inn to pakkeløsninger av Ope som nå selges over hele Europa. Ope kom inn i deres sortiment nå i høst og de første ordrene har allerede kommet.

– For oss er det en bekreftelse for at det er internasjonale muligheter. Det gjelder å finne de rette kanalene og partnerne. Nå er vi på jakt etter en partner med kapital som kan hjelpe oss å vokse internasjonalt.

Pla-Mek sentral

– Hva slags rolle har Pla-Mek hatt i deres suksess?

– Pla-Mek en hjørnesteinspartner for oss. Det er de vi har utviklet teknologien sammen med. De unike plastdelene er nøkkeldelene i vårt system og de blir produsert av Pla-Mek. At de er der og kan hjelpe oss til å skalere opp når den tid kommer, er en viktig del av vår strategi, sier Urheim dagen etter den store åpningsfesten av butikken.

Les mer om Ope og deres system her.

Finn oss på Google +