Blog
oktober 17, 2014 by Generelle nyheter
Ope er et nytt og innovativt hyllesystem fra Stavanger-selskapet med samme navn. Pla-Mek har bistått Ope med teknisk kompetanse i utviklingen.

Hyllesystemet Ope kan tilpasses et hvert rom og behov.

Spennende hyllesystem

Ope er et modulært hyllesystem som skaper gode rom i hjemmet og på arbeidsplassen. Hovedkomponentene er plater og braketter som kan kombineres på utallige måter. Hyllesystemet består av høykvalitets møbelplater, og braketter i glassfiberarmert polyamid. Lakken på platene er utviklet spesielt for Ope, en behandling som gir den karakteristiske matte og slitesterke overflaten.

– Ope kan bygges uten verktøy ved hjelp av en patentsøkt mekanisme. Vi har utviklet teknologien og Pla-Mek har bistått med teknisk kompetanse i en lang prosess som har ledet fremt til et ferdig resultat. Selv hadde vi lite erfaring med plast da vi startet, og har hatt behov for drahjelp fra en produsent med kunnskap. Pla-Mek har fungert som en ressurspool for oss, sier Lars Urheim som er en av to gründere i selskapet.

Ope kan tilpasses til et hvert rom og et hvert behov. Dette er et designprodukt som er godt egnet både til hjemmet og kontoret. Selskapet selger i dag systemet til både hjem, kontor og forretninger. I hjemmet er Ope praktisk og en løsning som er unik og tilpasset ditt hjem og ditt interiør. Ofte er vinduer og dører en begrensning for hva man kan ha av hylleløsninger. Med Ope har du en dynamisk løsning som lett kan tilpasses det enkelte rom.

Hyllesystemet kan også henge på veggen.

Hyllesystemet kan også henge på veggen.

På kontorer har Ope flere bruksområder. Den kan brukes som monter for eksempel i resepsjonen for å vise frem bedriftens produkter eller kan være en del av et kontorlandskap. Ettersom løsningene kan bygges om, gir sistnevnte stor fleksibilitet ved at du ikke binder deg til oppsettet eller størrelsen firmaet har i dag. De ansatte kan også påvirke sin egen arbeidplass ved at produktet lett kan tilpasses den enkelte.

Uansett behov i dag, kan man ved endrede behov ta systemet i bruk på andre måter. Gjenbruk av komponenter gir høyere bruksverdi for kunden. Prismessig konkurrerer produktet med andre kvalitetsprodukter i samme segment.

Produktet er i salg, både til private og prosjekt. Når det gjelder salg til private har de hatt et prøveprosjekt i Stavangerregionen for å få testet produktet. Det legges opp til offisiell lansering i løpet av vinteren

– Hvilke forventninger har dere til produktet?
– Vi har forventninger knyttet til at vi ønsker å vokse i det norske markedet og raskt bli en internasjonal leverandør. Produktet er designet for et større volum og det er helt klart målet. Så langt vi har vi ikke sett andre produkter som kombinerer design og teknologi slik vi gjør i Ope. Vi har store forventninger, ikke minst internasjonalt, men vet vi har en vei før vi er der, avslutter Urheim.

– Vi synes dette er et veldig spennende konsept. Ope har vært en innovativ og utfordrende kunde å jobbe med. Vi ønsker selskapet lykke til med et avansert produkt og en stor satsing, sier salgsleder Kai Roger Bjørdal i Pla-Mek.

 

Finn oss på Google +