Blog
september 19, 2014 by Generelle nyheter
Pla-Polymerdagene 2014 på Gardermoen kunne by på et spennende program. Pla-Mek var tilstede både for å høre interessante foredragsholdere og for å treffe både kunder og bransjefolk.

Polymerdagene 2014 med Asle Isaksen i spissen hadde spennende innhold.

Polymerdagene 2014 på Gardermoen kunne by på et spennende program. Pla-Mek var tilstede både for å høre interessante foredragsholdere og for å treffe både kunder og bransjefolk.

Årets tittel var «Hva om?» og ga innspill om innovasjon og ny teknologi, om tankesett, planlegging, samarbeid og omstilling – innspill som skal hjelpe industrien inn i fremtiden. I tillegg stod både polymerfaglig innhold, industriutvikling, samarbeid, automatisering og designtankegang og bærekraft på dagsorden.

I løpet av to hektiske dager var det over 30 foredrag/diskusjoner med mange spennende foredragsholdere og innledere.

– Jeg synes overskriften på Polymerdagene 2014 var treffende. Det er bra med en påminnelse om å tenke fremover. Innledningspresentasjonen til Saab-designer Einar Hareide satte agendaen for to dager med mye inspirasjon.

– For oss er dette både lærerikt og ikke minst nettverksbyggende, både når det gjelder leverandører og samarbeidspartnere, men også på kundesiden. Flere av våre største kunder er å finne på arrangementet og er slik en fin arena for å fokusere på plast sine muligheter. Polymerdagene har nok en gang stadfestet at plast er et materiale med fremtiden foran seg. Bruk av plast kan gi betydelige miljøbesparelser på sikt. Se bare på bilindustrien som bruker plast for å spare noen gram her og noen gram der. Tilsammen blir det mange kilo og en besparelse i driftsstofforbruk og utslipp. Bilindustrien har kommet langt på dette feltet, men vi ser at samme tankesett også kan brukes innenfor andre produktgrupper og annen type industri, sier en engasjert salgsleder, Kai Roger Bjørdal i Pla-Mek.

Finn oss på Google +