Blog
april 19, 2012 by Generelle nyheter, Produkt Nyheter

Plast er fremtiden

Markedsansvarlig Terje V. Nordbø (t.v.) og teamleder Sigurd Almeland i VMT sier at plast vil bli et like viktig materiale for dem i årene som kommer.

Den kjente skyvedørskarmen «Vossakarmen» har viktige deler i plast. Produsenten VMT ser utviklingsmuligheter i plast i årene fremover.

Voss Møbel og Trevareverkstad A/S produserer skyvedørskarmer og forhandler loftstrapper og inspeksjonsluker. Merkenavnet VMT har blitt ensbetydende med kvalitet.

Produktene leveres gjennom deres forhandlere i Norge, Sverige og Danmark. Bedriften har stor fokus på skreddersydde løsninger og leverer i forskjellige tresorter både malt og ubehandlet.

– Vi har holdt på med dette i noen år nå og har fått et godt navn i bransjen. «Vossakarmen» har blitt et begrep i byggebransjen. Den samme høye kvaliteten etterstreber vi oss også på å levere innenfor loftrapper og inspeksjonsluker. Vi er en nisjeprodusent som ser store muligheter i våre markeder i årene fremover, sier Terje V. Nordbø som er salgs og markedsansvarlig i VMT.

Pla-Mek leverer sprøytestøpte komponenter i form av døroppheng, styrekloss og dørstopper til skyvedørene.

Vi spør Nordbø om samarbeidet med Pla-Mek.

– Du har de som er leverandører, og de som er både leverandører og samarbeidspartnere. Pla-Mek er utvilsomt en samarbeidspartner. Vi kommer med ideer og de hjelper oss med å finne løsninger på våre utfordringer. De er veldig kreative. De som har jobbet med Pla-Mek sine folk sier alle det er inspirerende å jobbe sammen med dem.

– Vi tenker mer og mer plast og ser store muligheter i bruk av dette materialet fremover. Erfaringen og kompetansen som Pla-Mek besitter er flott å kunne dra veksler på. Der vet vi at vi får god hjelp. I tillegg er de veldig strukturerte.

Teamleder Sigurd Almeland deler oppfatningen.

– Samarbeidet med Pla-Mek fungerer helt suverent. De gjør det lett for oss å utarbeide nye ting. Det er kort vei fra en idé blir skapt til den er bearbeidet og fullført, sier Almeland.

Finn oss på Google +