Blog
juni 22, 2012 by Teknologi

Studerte ny teknologi

Produkter med innstøpt film med elektroniske kretser og ripesikker overflate av PUR

Pla-Mek var godt representert på trendseminaret Engel Symposium 2012 i Østerrike. Her fikk vi et innblikk i det nyeste av det nye innen sprøytestøping.

Arrangøren av Engel Symposium er Engel, en av verdens ledende produsenter av maskiner og teknologi innenfor sprøytestøping. Det hele foregikk i Linz i Østerrike og på Engel sin fabrikk i St. Valentin.

Her fikk Pla-Mek som en av få norske deltakere et godt innblikk i det aller nyeste på maskinfronten innen sprøytestøping. For anledningen var 18 maskiner i produksjon for å vise nye maskiner, ny teknologi og nye muligheter. Mye av dette var veldig interessant og er noe som vi vil tilby til våre kunder

– Det var rundt 2500 besøkende som fikk med seg både spennende foredrag og presentasjon av nyheter i form av produksjon. Engel-fabrikken produserer maskiner med lukkekraft fra 500 tonn. Dette er store maskiner og det blir produsert om lag 700 maskiner hvert år på denne fabrikken, med omtrent samme antall ansatte, sier salgsleder Kai Roger Bjørdal i Pla-Mek.

Se nærmere på bildene under som sammen med bildeteksten gir en liten smakebit på hva som var å se på Engel Symposium 2012. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker mer utfyllende informasjon.

Finn oss på Google +