Våre tjenester

Våre tjenester

 

Prosessen frem til ferdig produkt inneholder flere viktige moment. Vi bidrar som samarbeidspartner i alle ledd.

 

Nedenfor ser du en kort beskrivelse av de ulike tema

Ide/skisse

Vi er tilgjengelig for å diskutere din ide og skisse på hva Deres behov er. Med erfaring fra løsningsorientert industri over mange år, har vi mye å tilby!

Design

Sprøytestøping gir muligheter for estetisk design og kombinasjoner av farger, overflater og kurver. Flerkomponent sprøytestøping (2K og 3K) gir uante muligheter for form, farger og funksjoner.

Konstruksjon

Med vår kompetanse vil vi bidra til at du får den mest optimale konstruksjonen for det produktet skal brukes til. Vi vil nyttiggjøre produksjonsteknikk og egenskaper i plastmaterialet, for å gi merverdi i produktet. Vi tar i mot Deres konstruksjonstegninger i 2D og 3D, av formater .step eller parasolid.

Dersom du ikke konstruerer selv kan vi tilby å gjøre dette for deg. Produkt utviklings prosessen vil alltid være i et samarbeid mellom oss og Dere som produkt eier.

Støpeform

Støpeformen bygger vi på egen verktøyavdeling eller kjøper fra en av våre godkjente leverandører i Norge, øvrige Europa eller Kina. Vi har innarbeidde rutiner for å ta frem den rette kvaliteten til rett pris.

Produksjon

Moderne maskiner med tilleggsutstyr for sortering, montering og emballering, sørger for en rasjonell og smidig produksjon. I kombinasjon av gode rutiner (5S) og teknologi ivaretar vi trygghet for at plastproduktet blir produsert med rett kvalitet.